Om oss

 

Konsept
Vi skal levere et av landets beste utvalg innen firmagaver, reklame- og profileringsprodukter. Vi setter fokus på høy grad av kundeservice og kvalitet gjennom hele prosessen fra forespørsel til produktlevering. Vi leverer kun til bedrifter og organisasjoner. Firmagaver24 eies og drives av Norgesdesign AS.

Bredt produktspekter
Vi satser på å kunne tilby et meget allsidig utvalg produkter. Dette gjør vi for å kunne være en aktuell leverandør ikke bare når det gjelder pris, men også sortiment.

Om Norgesdesign og Firmagaver24
Norgesdesign er et reklame- og designbyrå som siden starten i 2001 har arbeidet mye innen idéutvikling, strategi, konseptutvikling, grafisk design, webdesign, reklame, trykk og profilering. Norgesdesign har i dag kunder over hele landet. I 2006 startet Norgesdesign å utarbeide et nytt konsept som skulle gjøre det enklere for bedrifter å orientere seg i "jungelen" av reklame- og profileringsprodukter. Med et bredt produktspekter skal vi dekke alle behov fra firmagaver til reklame- og profileringsartikler. Resultatet er Firmagaver24.no!

Ønsker du mer info om Norgesdesign kan du gjerne besøke www.norgesdesign.no

Noe du lurer på? 
Har du spørsmål om firmagaver, ønsker vareprøve eller trenger hjelp til å finne riktig profileringsprodukt til firmaet? Ring oss på telefon 45 000 260 eller send oss en mail til post@firmagaver24.no 

Lykke til med profilering av bedriften!