Antibakteriell håndrens pumpeflaske 500 ml

Art.nr.: BR_Antibak_pump_500ml

Antibakteriell håndrens pumpeflaske 500 ml med logo!

Helse Norge anbefaler håndsprit og antibakteriell gél som en av flere gode tiltak for å hindre spredning, og for å ta vare på våre kunder og den store etterspørselen har vi nå sikret oss levering på de anbefalte antibakteriell håndvask produkter! Vi har flere typer desinfeksjonsmidler og antibac produkter.

Volum: 500 ml
Alkoholprosent: 75 %
Størrelse pumpeflaske: Ø84 mm x 165 mm (høyde)
Forpakning: Leveres i esker á 25 stk. 

Vår Antibakteriell håndrens pumpeflaske 500 ml med gel har stor kapasitet og er perfekt til husholdning, selskap, hotell, restaurant, kontor, bedrift, organisasjoner, sport, helsesektoren, etc. Flaskene inneholder 75 % alkohol av håndrensende gel og dreper 99 % av mange vanlige skadelige bakterier. Innholdet er vaskefri, hurtig tørkende og hudvennlig. Geleen er mild og forårsaker ingen skade på huden. Vår håndrensende gel flasker leveres valgfritt med eller uten klistremerkeetikett med egen logo.

Behov for andre lignende produkter? Ring oss eller skriv til oss for priser på andre antibac-produkter. Mange av produktene kan være perfekt som giveaways, firmagaver eller til videresalg.

Relaterte produkter
Anti-bac produkter

Anti-bac produkter

Helse Norge anbefaler antibakteriell gél som en av flere gode tiltak for å hindre spredning av Coronaviruset, og vi har sikret oss et lager med anbefalte antibac-produkter